Yemek Menüsü

Aylık Yemek Menüsü İçeriğimiz Hakkında

Yemeklerimizi üretirken bilhassa üzerinde durduğumuz konulardan biri de o ay çıkacak olan yemek menüsüdür.

Aylık Yemek Menümüz İçin Tıklayınız

Eğer menülerin düzenlemesi doğru yapılmazsa yemeği tüketen siz müşterilerimiz, yemeği üreten personelin görev dağılımı, iç müşteri (çalışan) memnuniyeti, tedarik sürecinin önemi, sunumların ve sizlere ulaştırılmasının dağılımı gibi konulara kadar etkilenebiliyor.

Bu menüler hazırlanırken ürünleri tüketecek olan sizlerin temel gıda gereksinimleri en önemli konudur. Tabii ki bunlar göz önünde bulundurulurken sosyal ve psikolojik olarak doyum da olmazsa olmazlardandır. En nihayetinde ortaya çıkan menü içeriği fiyat konusunda da ulaşılabilir olmalıdır.

Bu sebeple menü hazırlık işlemi birden fazla kriteri göz önünde bulundurarak yapılması gereken ve bu işin eğitimini almış kişiler tarafından uygulanması gereken bir iş olmaktadır. TABLDOT.COM.TR olarak bu işlemi toplu beslenme alanında uzman gıda mühendisi ve teknikerleri ile birlikte müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutacak şekilde yapılan anket çalışmaları neticesinde  yapmaktayız.

Günlük hayatta herkesin 1 günlük enerji harcamaları ve bir öğünde yemeleri gereken kalori oranlarına uygun, protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral değerlerine göre hem yemek  hem de kahvaltı menüleri planlanmakta, bu menülerde yer alan ürünlerin menüde yer alan tüm ürünlerin birbiri ile uyumlu olması kriteri de dikkate alınarak sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

 

ET YEMEKLERİNDE KIRMIZI ET

100-120 GR.

SEBZE YEMEKLERİNDE KIRMIZI ET

20-30 GR.

KÖFTELERDE KIYMA

80-100 GR.

KEMİKLİ KUZU ETİ

200-250 GR

PİLİÇ KEMİKLİ

250-300 GR.

PİLİÇ KEMİKSİZ

150- GR.

BAKLİYATLAR

60 GR.

MAKARNALAR

60 GR.

PİRİNÇ

100 GR.

MEYVELER

150 GR

KAVUN ( KABUKLU )

300 GR

KARPUZ ( KABUKLU )

500 GR

SÜTLÜ TATLILAR

160 GR

HAMUR TATLILAR

80-100 GR

YOĞURT

150 GR.

Aylık Yemek Menüsü İçeriğimiz Hakkında.
Hizmet

Şirketimiz mutlak müşteri memnuniyetinin yanı sıra müşterilerinin tavsiyesi üzerine de bir çok yeni kuruluşa hizmetini yaygınlaştırmıştır.

Gıda Hijyeni

Satın alımı yapılmış malzemeler kalite ve tazelik onayı sonrası hijyene uygun hale getirilmiş depolarda tutulur. Kalite Güvence Departmanımızda yer alan gıda mühendisleri üretimin her aşamasını kontrol dahilinde tutarlar.

Kalite

Uygun şartlarda 72 saat süreyle üretilen her üründen numune alınıp muhafaza edilmektedir. Hijyen, taşıma, kalite, sevkiyat, dağıtım vb. eğitimleri personelimize düzenli olarak verilmektedir.

Dağıtım & Lojistik

Ürettiğimiz yemekler gün içi her saatte sizlere ulaşmaktadır. İstanbul Anadolu yakasında tüm ilçelere, Avrupa yakasında ise en az 200 personeli olan şirketlere hizmet vermekteyiz.

Tabldot Servisimiz İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.